Nové knihy za máj

20:10

Už som si myslela, že tento mesiac tu nebude ani tento článok. Jednak preto, že práve štátnicujem (zatiaľ úspešne, držte palce na ďalšie) a jednak preto, že som si myslela, že mi nepribudne žiadna kniha. Tento mesiac som totiž úplne zabudla na burzu kníh, čo je vždy môj najistejší spôsob prísunu kníh. Osud bol však ku mne dobrý a keď som zabudla na jednu burzu, vybavil mi ďalšiu :D Nakoniec mi pribudli ešte aj iné knihy a celkovo ich je 6!

IMG_8269.jpg

Výsledkom prokrastinácie pri písaní bakalárky bolo objednanie tejto knihy - Nezadaná od Indie Desjardin a Magalie Foutrier. Čudovala som sa, prečo som sa o tomto komikse nedozvedela skôr, lebo hneď ako som uvidela obálku, vedela som, že ho musím mať.

IMG_8276.jpg

So zvyšnými 5 knihami som prišla domov naraz. Najprv som si bola prevziať ďalšiu objednávku - Volanie kukučky a Hodvábnik od Roberta Galbraitha (J. K. Rowlingovej). Keď som uvidela, že v Martinuse majú 25 percentné zľavy na skladový knihy, hnedˇ som vedela, čo musím urobiť. Kúpa týchto kníh bola len otázkou času, keďže som už od Rowlingovej prečítala všetko ostatné a na tieto sa už veľmi teším!

IMG_8273.jpg

No a nakoniec spomínaná burza. Na to, že sa vypredávali hlavne odborné knihy je číslo 3 celkom vysoké. Z burzy som si odniesla: Stepfordské manželky a Chlapci z Brazílie od Iru Levina, Pani Dallowayová (hoci toto mám a čítala som to), K majáku a Vlny od Virginie Woolfovej a (myslite si, že som čudná) Duch demokratického kapitalizmu od Michaela Novaka.

IMG_8279.jpg

Mohlo by sa vám páčiť

1 komentárov

Ďakujem za každý komentár!